);

HayleyMay.nl

Hayleymay.nl een idee wat in februari begon, ik moest en zou iets doen met het verlies van ons dochtertje Hayley na een zwangerschap van slechts 12 weken. Een verdrietige tijd maar tevens een tijd die mijn ogen openden. We mogen veel vaker stil staan bij de fijne, leuke en simpele dingen in ons leven. Dat besef werd door de tijd waar we momenteel in leven alleen maar groter.

Mijn andere dochter Maylin werd in april 6 jaar, een groot feest konden we niet geven vanwege de quarantaine. Maar ik wilde er een groot feest voor haar van maken. Zoals ze zelf zei was het haar mooiste verjaardag ever! Mede door alle versiering die ik met zorg voor haar had uitgezocht. Soms is er niet veel voor nodig om ergens mooie dierbare herinneringen van te maken!

En zo kreeg dit idee de afgelopen maanden steeds meer vorm, de naam was er als eerste. Een verwijzing naar Hayley en Maylin.

Ik hoop met de producten jou te kunnen inspireren, een glimlach op je gezicht te toveren, de mooie momenten in je leven extra speciaal te maken en om extra Joy te brengen aan je woon/werk omgeving.

Ik gun jou dat jij net zoveel plezier aan jouw bestelling beleeft dan dat ik had met het uitzoeken van de producten!

Na het lanceren van deze nieuwe webshop kreeg ik veel vragen van hoe dan? Waar haal je de tijd vandaan? Ik geef mezelf de ruimte voor mijn creatieve uitspattingen, daar word ik immens gelukkig van en daardoor ben ik echt in mijn element. Maar ik ben ook een kei in structuur, heb voor mezelf een heel vaste werkplanning en structuur gecreëerd die voor mij werkt. Natuurlijk word ik ook wel eens uit die bubbel gehaald door dingen die onverwacht gebeuren of even tussendoor komen maar over het algemeen kost het mij geen moeite. Ik denk zelfs dat ik er beter door presteer! Hoe die structuur in elkaar zit zal ik binnenkort delen.

Voor nu deel ik graag de URL van de webshop want ik ben best een beetje trots! Er staan al veel leuke producten online en er komt alleen nog maar meer moois bij. www.hayleymay.nl

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?