);

Business Brainstorm on the beach

Een van mijn passies is het helpen van andere ondernemers.

Inmiddels loop ik zelf al weer een hele poos mee als ondernemer in verschillende branches (sport, evenementen, detailhandel, interieur en lifestyle) en ben zelf door schade en schande wijzer geworden, heb veel geïnvesteerd in opleiding, kennis en ontwikkeling en vind het super dit over te mogen brengen op andere ondernemers.

Inmiddels heb ik al vol enthousiasme verschillende ondernemers mogen helpen.

Samen brainstormen op een inspirerende locatie hoe jij je bedrijf het beste vorm kunt gaan geven, maar vooral ook wat je zelf wilt gaan bereiken.

Het allerbelangrijkste vind ik dat je plezier hebt in je werk en dat dit goed te combineren is met alles wat jij wilt in je leven. Een klankbord van iemand die met je meekijkt, je kritische vragen stelt en conceptmatig meedenkt kan veel verheldering geven. Laagdrempelig in een relaxte en ontspannen sfeer werken aan jouw bedrijf.

Loop jij vast in je onderneming, weet je niet zo goed wat je vervolgstappen moeten zijn, ben je net gestart of overweeg jij te starten? Maak dan een afspraak met mij voor een Business Brainstorm on the Beach.

In een inspirerende omgeving gaan we samen een dag aan de slag met jouw bedrijf.

Samen in kaart brengen wat je precies wilt, wat je wilt bereiken en wie je wilt bereiken. Wat heb jij je toekomstige klanten te bieden en vooral ook waar word jij gelukkig van!?

Een intensieve dag waarmee je naderhand naar huis gaat met heel veel antwoorden en een plan van aanpak en concrete acties om zelf mee aan de slag te gaan.

Een dag of meerdere dagen met mij inplannen?

De kosten voor een brainstorm on the beach bedragen 475,-  (4 uur) excl. btw en inclusief drankjes & gezonde lunch.

Liever meteen meerdere dagen plannen? De prijs voor drie dagen bedraagt 1275,- euro excl. btw.

Wil je graag meer info? Stuur me dan even een mailtje naar info@mignonvandebunt.com met je gegevens en dan neem ik contact met je op.

Review Sharon Kuipers

Dankzij de brainstormsessies met Mignon heb ik nu veel beter op een rijtje wat ik wil uitstralen met mijn bedrijf en waar ik naartoe werk.

En dat niet alleen: ze heeft me ook geholpen om mijn ideeën ook echt uit te voeren in plaats van te blijven hangen in de nadenkfase.

Op 1 september 2018 heb ik mijn Supertoffe(l) Verhuiswerkboek gelanceerd.

Ik heb nu veel meer een richting en voel me meer een expert.

Brainstormen met Mignon is ook heel gezellig.

Ze heeft veel ervaring op interieurgebied en op het gebied van ondernemen en is heel relaxt en positief ingesteld.

Na een ochtendje brainstormen zit mijn hoofd altijd weer helemaal vol met nieuwe to do’s en ideeën.


Zoek je iets?