);

About

Mignon, 40 lentes jong, mama van drie geweldige kids (Joshua 2003, Jonah 2010 en Maylin 2014) en getrouwd met Erik.

Sinds 2018 vanuit het mooie Achterhoek verhuisd naar het prachtige Den Haag waar we wonen op korte afstand van het strand. De strand en de zee is een grote liefde van ons hele gezin en we zijn er dan ook vaak te vinden.

Ik werk als zelfstandige in de interieurbranche als Interieurontwerper en productdesigner. Maar daarnaast doe ik vooral nog veel meer wat ik leuk vind, een echte multi-potential zoals dat zo mooi genoemd word.

Ik ben dus actief als interieurontwerper maar daarnaast begeleid ik ook een team binnen de netwerkmarketing, ik werk met prachtige Aloë Vera beauty en Health producten, volg de opleiding Ayurveda, help startende ondernemers met brainstormsessies op het strand en geef daarnaast ook nog een aantal uren per week paardrijles in Gouda.

Ik vind niets zo leuk als mijn kennis, creativiteit, vaardigheid en diversiteit te mogen gebruiken voor mijn opdrachtgevers, klanten en het begeleiden van teamleden binnen de netwerkmarketing.

Een bezige bij dus die in 2006  het roer volledig moest omgooien nadat me verteld werd dat ik ziek was. Ik zette alles in voor mijn herstel en ruilde de ene passie (professional in de paardensport wat fysiek te zwaar was geworden) in voor heel veel leuke andere en heb daar nog geen seconde spijt van gehad!

Deze website is een verzamelplaats van alles wat ik doe en mijn blog is een creatieve uitlaatklep. In mijn blog geef ik een heel persoonlijk inkijkje in mijn wereld, mijn leven, mijn passies, mijn werk en mijn continue zoektocht naar een nog gezonder leven!

Voor vragen kan je contact opnemen via onderstaand email adres:

info@mignonvandebunt.com


Zoek je iets?