);

C9 FIT programma

Ben jij ook op zoek naar meer energie en vitaliteit? En wil jij weer beter in je vel zitten? Volg dan het C9 FIT programma.

Geef je lichaam een gezonde boost en start met dit 9 daagse programma op basis van Aloë Vera.

  • Weg met het volle opgeblazen gevoel.
  • Bewust gaan worden van juiste/ gezonde keuzes.
  • Weer je favoriete outfit aan kunnen.
  • Je vol bent van energie/hogere weerstand door de vele extra vitamines en mineralen.
  • En niet te vergeten even afkicken van alle suikers!

Het C9 FIT programma bestaat onder andere uit:

  • Aloë Vera drank
  • Verschillende voedingssupplementen
  • Proteïne shakes
  • En daarnaast aangevuld met verse groenten en fruit en gezonde maaltijden.

De kosten van dit programma bedragen 129,34 euro 

Hiervoor ontvang je het complete pakket voor de 9 dagen met de Aloe Vera drank, voedingssupplementen, proteïne shakes, shakebeker en een uitgebreide manual met daarin onder andere ook heerlijke recepten. 

Je krijgt toegang tot een handige app die je kan helpen om bij te houden wanneer je de verschillende dranken, supplementen e.d. moet nemen. Je word toegevoegd aan onze speciale facebook pagina vol met extra tips en daarnaast krijg je begeleiding van je persoonlijke coach bij wie je dagelijks terecht kan voor vragen en ondersteuning.

Wil je aan de slag met dit programma neem dan contact met mij op zodat ik je kan voorzien van alle belangrijke informatie en we jouw persoonlijke doelen en motivatie kunnen bespreken zodat we naar het beste resultaat toe kunnen werken. En daarnaast hebben we ook een leuk pakket voor je samengesteld die je bij deelname ontvangt wat je nog verder gaat helpen tijdens dit 9-daagse programma!

Hieronder kan je de C9 direct bestellen of stuur voor meer informatie even een mail met je gegevens naar info@mignonvandebunt.com dan neem ik zo snel mogelijk contact met je op.

Belangrijk om te weten is dat dit geen crash dieet of een zwaar detox programma is maar een programma gebaseerd op het inwendig reinigen van je lichaam, waardoor je lichaam een gezonde boost krijgt, je voedingsstoffen weer beter op gaat nemen en je meer vitaliteit en energie gaat ervaren!

Als je op dit moment enige vorm van medicatie gebruikt of onder medische behandeling staat, voor bijvoorbeeld diabetes of hartafwijkingen, raden wij aan je te wenden tot een arts, voordat je begint aan een bewegingsprogramma, Cleansing programma en/of voedingssupplement. Forever FIT (C9, F15, Vital5) zijn niet geschikt als je zwanger bent, zwanger wilt worden of borstvoeding geeft.

Nieuwsgierig naar mijn persoonlijke ervaring? Deze vind je hier >>>


Zoek je iets?