);

C9 cleansing

Zoals ik al vertelde heb ik afgelopen week het 9-daagse C9 programma afgerond.

Na de val van mijn paard die achteraf toch iets ernstiger bleek was ik even uit de running en moest ik even verplicht rust inplannen. Daarom besloot ik het meteen goed aan te pakken en even extra goed voor mezelf te zorgen.

De C9 is een 9-daags programma op basis van Aloë Vera in combinatie met verschillende supplementen, proteïne shakes en gezonde maaltijden.

Je kunt kiezen voor 3 verschillende smaken Aloe Vera drank. Ik heb zelf gekozen voor de meest pure aloë (volgens de meesten ook de minst lekkere) omdat ik merk dat die voor mijn lijf ook het meest positieve effect heeft. Ik drink deze nu ook al dagelijks. Maar je kunt dus ook kiezen voor de Aloë berry en de Aloë peaches. De naam zegt al wel wat voor smaak er is toegevoegd.

Daarnaast kan je kiezen voor de vanille proteïne shake of de chocolade. Mijn persoonlijke voorkeur gaat naar de vanille omdat je met deze lekker verschillende variaties kunt maken en ik geen zin had om 9 dagen lang dagelijks een chocolade shake te drinken. Maar smaken verschillen uiteraard!

Het 9-daagse programma word daarnaast ondersteund met een paar supplementen. De Garcinia en de Therm. Ik vind het ook vanuit mijn interesse wat voeding met je lichaam doet en de opleiding die ik volg heel interessant om te weten wat de werking is van die betreffende supplementen. Dus ik heb ze op mijn besloten Facebook pagina helemaal uitgelegd, mocht je ook lid willen worden dan ben je van harte welkom! In deze groep houd ik je op de hoogte van de laatste nieuwtjes, leuke tips, recepten en handige weetjes op het gebied van Health & Beauty met als basis onze prachtige Aloë Vera! Alles voor een Happy Healthy Lifestyle!

Daarnaast ontvang je een handig boekje met daarin alles uitgelegd over de 9 dagen, lekkere shake recepten en menu’s!

Het resultaat?

De 9 dagen zitten erop, hoewel de eerste twee dagen eeuwig leken te duren, vlogen daarna de dagen voorbij! Ik ben best een beetje trots op mezelf want ik zal bekennen… Dit was de vijfde keer dat ik de C9 heb gedaan de afgelopen 2,5 jaar. De eerste keer ging hij ook super. De tweede keer heb ik tijdens de eerste twee dagen al gezondigd met twee extra shakes en ook niet de 9 dagen afgemaakt. Mijn mindset en focus waren gewoon niet ok! De derde keer was weer super succesvol en deed ik hem in combi met een bewegingsprogramma en personal trainer en verloor ik niet normaal in 9 dagen tijd 8 kilo! Over de 4e keer kunnen we het maar beter niet hebben, zoute naturel chips waren toen mijn grote struikelblok….

En wat is het resultaat nu? Mijn gewicht is en blijft een uitdaging, dit komt ook door mijn auto-immuun ziekte hierdoor werkt mijn stofwisseling gewoon niet optimaal. Daardoor waren mijn verwachtingen ook niet te hoog gespannen om bijvoorbeeld veel gewicht te verliezen. Niet dat ik dat niet wil, heel graag zelfs. Dit is ook voor mij een continue zoektocht en een van de redenen waarom ik de opleiding Ayurveda ben gaan doen. Vanuit die filosofie geloven ze in het natuurlijk zelfherstellend vermogen van je lichaam, een filosofie waar ik me inmiddels al heel erg goed in kan vinden.

Let food be your medicine and medicine be your food

Mijn doel was echt mijn lichaam te helpen zich sneller en optimaal te herstellen na mijn val en een mega gezonde boost te geven. In dat opzicht kan ik zeggen missie geslaagd! Ik voel me echt supergoed en heb energie voor tien! Of ik dan geen gewicht verloren ben? Zeker wel, de eerste dagen verloor ik maar liefst 2,5 kilo…daarna stagneerde dat en bleef mijn gewicht op dag 3, 4 hetzelfde om daarna vervolgens met bijna een halve kilo per dag verder te dalen. Een hele fijne bijkomstigheid! Ik ben super dankbaar dat ik mijn 9 dagen in de Facebook groep heb gedeeld. Het was voor mij echt een stok achter de deur want er waren echt momenten dat ik het best even heel moeilijk vond. Maar de reacties in de groep motiveerde mij enorm!

Ik heb het besluit genomen om door te gaan, er is een vervolg programma met de F15, deze duurt 15 dagen en ik wil daarnaast het sporten weer oppakken! Ook deze 15 dagen ga ik weer delen in de Facebook groep!Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?