);

Onze nieuwe slaapkamer

Jeetje wat is het lang geleden dat ik hier wat gepost heb. Ik had er simpelweg de tijd of de zin niet voor. Dus heb ik het gewoon even lekker los gelaten. Hoe fijn en leuk ik het ook vind om te schrijven, het moet geen ‘moetje’ worden want dan levert het alleen maar stress op. En momenteel ervaar ik die soms al voldoende met de kids in huis en alle regelgevingen. Het is soms best wel een puzzel om alles draaiende te houden.

Maar wat is er veel gebeurd sinds mijn laatste bericht! Wat een heftig jaar was 2020! Er is veel in ons leven gebeurd zoals je misschien gelezen hebt en lichamelijk ben ik nog steeds niet de ‘oude’. Maar dat gaat langzaamaan de goede kant op. Het heeft gewoon meer tijd nodig dan ik mezelf soms gun.

Er kwam in 2020 ook nog eens een verhuizing op ons pad. We zijn in oktober nog dichterbij het strand komen te wonen. We kunnen de zee nu zelfs letterlijk horen (mits het waait uiteraard ;-)) en binnen 200 meter lopen we zo via het duingebied naar het strand. Want een kado!

Verhuizen betekent dus ook opnieuw inrichten. Al had ik daar op dat moment met hoe ik me voelde en alle lopende projecten totaal geen tijd en zin voor. Maar beetje bij beetje pakken we de ruimtes aan!

We hebben er eerst voor gezorgd dat de kids weer een fijne plek hadden en zijn daarnaast met de hal, onze slaapkamer en een werkplek aan de slag gegaan.

En onze slaapkamer is de tofste slaapkamer geworden die we ooit hebben gehad! Het hemelbed uit mijn eigen collectie hadden we natuurlijk al, maar deze staat nu tegen de houten lattenwand aan die we zelf verkopen via vandebuntinterieur een bedrijf welke we ook vorig jaar uit de grond hebben gestampt nadat Erik door de lockdown thuis kwam te zitten.

De Lattenwand hebben we overigens op nog meer plekken in huis toegepast maar dat zal ik wel een andere keer delen.

Ook heb ik een heel leuk hoekje kunnen creƫren met een kastje die ik kocht bij Stijlbandiet een superleuke winkel in Den Haag die naast Fashion ook hele leuke interieur items maar ook opgeknapte meubelen verkopen.

Het kastje is een soort altaartje met mijn favoriete items, stenen, sieraden, dierbare herinneringen en een paar mooie quote’s.

Share:

Zoek je iets?