);

2 jaar alweer

Onlangs was het alweer twee jaar geleden dat ik naast mijn werk als interieurontwerper/productdesigner een voor mij totaal vreemde weg insloeg. De weg van netwerkmarketing. En wat is er in die twee jaar tijd veel veranderd.
Ik ben al sinds mijn 16e jaar ondernemer (ja echt waar 8-)) maar heb in deze twee jaar tijd meer geleerd dan in de 20 jaar ervoor (en de slimmeriken onder ons weten nu hoe oud ik ben ;-)!)
Wat is netwerkmarketing een mooie branche waarbij je jezelf kunt uitdagen en samenwerken de sleutel is om mooie doelen te behalen. Wat je doel ook is. Natuurlijk gaat het niet vanzelf, maar dat gaat met niets in het leven.

Behalve de tijd, dat vliegt vanzelf voorbij.

Dat was dan ook voor mij de reden dat ik dit business model zo interessant vond. Mijn werk vind ik nog steeds fantastisch maar ik wilde meer tijd om ook te genieten van ons leven! Daarnaast de bijkomstigheid dat je ook wat kan betekenen voor een ander maakte het extra bijzonder en besloot ik de sprong te wagen.

Wat het vervolgens nog mooier maakte, waren de producten welke ik ging gebruiken en waar ik mee mocht gaan werken.
Als ondernemer sprak vooral het business model mij aan, daar ben ik heel eerlijk in.

Maar al snel daarna werd ik een enorme fan van de producten. Producten op basis van Aloe Vera, Google maar eens de werking maar sinds ik iedere dag Aloe Vera drink voel ik me energieker, heb ik een mooiere huid, dikker haar, sterkere nagels en is mijn weerstand ontzettend vergroot. En voor mij zoals sommigen weten met een auto immuun ziekte is dat een enorme uitkomst.

Onze Aloë komt rechtsreeks van de plantages (geen gebruik van pesticiden en herbiciden), word met de hand geoogst en alleen het binnenste (de gel) word gebruikt in onze producten, zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen.
Daarin zijn we uniek en dat is best iets om trots op te zijn!

Of je nou wel of niet wat met netwerkmarketing hebt, de producten zijn top voor iedereen. Ok heel eerlijk, Aloë is niet bepaald lekker, ik heb dat echt moeten leren drinken. Nu sla ik geen dag meer over en zelfs de kinderen vragen erom!

Wil je graag meer info over de Aloe Vera en ons product assortiment neem dan gerust contact met mij op.

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?