);

Aan de klus

Zelf klussen komt er eigenlijk nagenoeg nooit van. Ik vind het leuk maar maak er simpelweg geen tijd voor of heb enorme keuzestress waar mee te moeten beginnen.

Vorig jaar al kreeg ik van Vestingh Paint een aantal potten verf voor onze workshops tijdens Flavourites Live. De verf stond al die tijd braaf te wachten totdat ze een functie zou krijgen.

Vandaag dacht ik ineens van Yes ik ga ermee aan de slag, de kids waren lekker buiten aan het spelen, ik had net de kamer opgeruimd en dacht laat ik het nu gewoon even doen.

Het grappige is dat je dan achteraf altijd zoiets hebt van had ik dat maar veeleer eerder gedaan! De achterkamer miste al die tijd al een stukje sfeer en kleur. Ik vind het in mijn werk altijd heel belangrijk dat kleuren herhaald worden om eenheid en rust te creƫren. Maar deels kwamen de kleuren van de voorkamer nog niet terug in de achterkamer.

Dat is met de verf nu opgelost. In onze woonkamer staan tafeltjes uit mijn eigen collectie met daarin groene tegeltjes. Diezelfde kleur komt nu terug op de wand boven de schouw in de achterkamer.

Ik ben er heel erg blij mee! Weer iets wat ik van mijn lijstje kan strepen.

De kleur is Fogged Landscape van LAB eco paint.
Hier zie je de voorkamer met rechts een stukje van de tafel met de tegeltjes.

Lab Eco paint is een bijzondere verf. Op de eerste plaats ecologische verantwoorde verf want natuurlijk heel erg prettig en belangrijk is! Maar daarnaast steunen ze met deze verf de Vestingh Foundation waarmee met elke 5 liter verkochte verf 1 persoon in een ontwikkelingsland voorzien word van zuiver drinkwater! Zo draagt elke aankoop van een blik LAB eco paint bij aan een mooiere wereld!

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?