);

Eigen collectie aan het uitwerken

Op dit moment ben ik druk bezig met het uitwerken van mijn eigen collectie, iets waar ik twee jaar geleden al mee gestart ben. Wat samples heb laten maken en wat vervolgens verstrande door alle drukte. Doordat ik begin dit jaar het gas eraf heb gehaald en de creativiteit weer stroomt heb ik ook de energie weer om alles lekker verder uit te werken. 

Ik werk op dit moment aan een eigen meubel collectie, stoer, tijdloos en heel basic.

Over ongeveer een week komt het eerste prototype in onze slaapkamer te staan, ik kan niet wachten om hem in het echt te zien! Een hemelbed helemaal van staal. Daarnaast zijn er onlangs ook nieuwe kleuren tegels besteld voor de Fusion collectie tafeltjes!

Wat mijn eigen collectie extra leuk maakt is dat ik samen mag werken met andere creatievelingen die ook een passie hebben voor wat ze doen. Dit zorgt ervoor dat je naast dat je elkaar in je kracht zet, je ook geen massa productie gaat creƫren. Want dat is iets wat ik niet wil.

Mijn ontwerpen moeten tijdloos zijn, duurzaam en spullen zijn die je je hele leven met je meeneemt.

Op onderstaande afbeelding zat ik in een creatieve bubbel tijdens een event. Ik was hier bezig met het moodboard dat tot op de dag van vandaag nog steeds staat voor wat de collectie moet gaan uitstralen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?