);

New York New York!

Dit jaar heb ik een hele leuke ambitieuze collega interieurstylist mogen helpen met het uiteenzetten van haar plannen en doelen voor haar eigen bedrijf.

Ontzettend leuk om te doen, vooral ook als je ziet dat iemand echt serieus met jouw adviezen en tips aan de slag gaat en hier ook resultaat uit voortkomt.

Nu hadden we onlangs weer een dagje gepland om te brainstormen en puntjes op de i te zetten. Ze gaat namelijk met een heel tof werkboek komen! Maar voordat we aan de slag gingen overhandigde ze mij eerst een heel bijzonder kado. Ik ben dol op reizen en wil het liefst de hele wereld zien. Ik heb al veel van de wereld mogen zien maar er is een plek waar ik nog niet eerder ben geweest en welke ook nog niet op mijn planning stond en dat is New York.

Ik wilde er al heel erg lang graag naartoe maar het kwam er steeds niet van en je moet ook nog wat te wensen overhouden natuurlijk!

Maar dat hoeft dus niet meer want volgend jaar neemt deze lieve collega mij mee naar New York om mij te bedanken voor de begeleiding die ik haar heb mogen geven.

Echt waanzinnig gewoon en ik was er dan ook helemaal stil van!

Nieuwsgierig naar haar werkboek en ga je heel toevallig binnenkort verhuizen? Dan moet je zeker even op de volgende website gaan kijken! toffelverhuisadvies.nl

Sharon heeft namelijk het Supertoffe(l) verhuiswerkboek gemaakt vol met heel erg nuttige tips voor als je gaat verhuizen, waar je allemaal aan moet denken en hoe je het beste aan de slag kunt met het inrichten van je nieuwe huis! Ik wou dat ik het verhuiswerkboek had gehad met onze verhuizing!

Neem dus zeker even een kijkje en als je zelf niet gaat verhuizen maar je kent toevallig iemand die wel gaat verhuizen dan is het natuurlijk een superleuk kado om te geven!

p.s wil jij ook met mij aan de slag om jouw plannen vorm te geven voor jouw bedrijf? Kijk dan even op deze pagina voor de mogelijkheden.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?