);

Nieuwe vriendjes in huis

Sinds een aantal weken hebben we twee nieuwe vriendjes in huis. Twee Siberische Husky's helemaal vanuit Dubai overgevlogen. Voor ons en vooral de kinderen superleuk, maar de reden dat wij ze hebben is helaas voor de vorige eigenaar wat minder leuk.

Vanwege ziekte waren ze al een tijdje op zoek naar een nieuw adres. Helaas zonder succes want hun grote wens was dat ze bij elkaar konden blijven maar of men wilde er maar eentje of degenen die reageerden bleken niet geschikt en geen ervaring met Husky's te hebben.

Via een gemeenschappelijke kennis op Facebook kwamen we met elkaar in contact, er was een klik en om een lang verhaal een beetje kort te houden besloten we ze in huis te nemen. Gingen we ineens van 1 naar 3 honden! 

Ik ben opgegroeid met een Husky en ben echt dol op die honden! Ze hebben een heel speciaal karakter, heel veel persoonlijkheid maar ook ontzettend lief! En bovenal hebben ze natuurlijk veel beweging nodig!

In het begin was het even wennen maar ze zijn echt superlief, de kids kunnen er heerlijk mee knuffelen (vind onze andere hond veel minder fijn) en het is net of ze er altijd al zijn geweest! Ik zou ze niet meer willen missen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?