);

We gaan verhuizen!

Iedereen die me een beetje volgt op social media heeft in februari misschien wel gezien dat ons huis in de verkoop ging. Een hele stap die we eigenlijk al jaren wilden maken maar door verschillende omstandigheden steeds niet doorging (zal jullie de ellenlange details besparen).

Begin dit jaar had ik mezelf wat meer vrije tijd gegund door even tijdelijk geen interieurprojecten aan te nemen om die tijd voor mezelf te kunnen gebruiken hoe ik mijn business verder wil runnen en om aan de slag te gaan met onze doelen en dit grondig uit te werken.

Bij alles kwam steeds naar voren dat we als we dat willen bereiken wat we graag willen we afscheid zouden moeten nemen van ons huis. Hoe fijn we er ook wonen en hoe geweldig het huis ook is...

Ik heb me vanaf dat moment er volledig in vast gebeten, daar waar ik jaren terug opgaf door al het gedoe wat er bij kwam kijken heb ik nu voet bij stuk gehouden en het werkte!

Ons huis is verkocht!

We gaan de Achterhoek verlaten en gaan in mei 5 minuten vanaf het strand wonen in Den Haag! Echt heel bizar!

Een heel verschil natuurlijk met waar we vandaan komen maar we kwamen er al graag, de kids zijn gek op de zee en ik ben een echt strandmeisje.

 

Zodra het zover is zal ik uiteraard een tour door ons nieuwe huis geven! Voor nu is het vooral heel veel opruimen en dozen inpakken!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?