);

Ontmoet Forever Den Haag

Zoals velen weten ben ik naast mijn activiteiten als interieurontwerper en productdesigner ook actief met volop andere dingen.

Zo geef ik een aantal uren per week paardrijles in Gouda, help ik startende ondernemers met het opzetten van hun bedrijf en de uitdagingen waar ze tegenaan lopen tijdens brainstormsessies op het strand. Volg ik de opleiding Ayurveda. Ben ik lekker veel met onze hondjes op pad naar het bos en het strand en heb ik de zorg voor ons drie geweldige kids.

Naast dit alles ben ik daarnaast ook actief binnen netwerkmarketing. Die is gek zal je denken, wat een drukte! En ik snap dat dat voor een buitenstaander misschien ook zo lijkt. Maar het tegenovergestelde is eigenlijk waar. Onder andere door de netwerkmarketing heb ik die ruimte en flexibiliteit kunnen creëren. In dit bericht leg ik uit waarom.

Ik ben van nature een creatieve bezige bij, iemand die snel verveeld is zonder uitdagingen en overal wel kansen en mogelijkheden ziet. Ik vind het heel prettig om mij continue op verschillende vlakken te blijven ontwikkelen en krijg dus heel veel energie en inspiratie door het doen van zoveel verschillende dingen. Daarnaast voelt het ook wel een beetje als mijn missie om andere mensen te helpen en te inspireren met mijn opgedane kennis. Op welk gebied dan ook. Daar word ik serieus heel erg happy van!

Dat is ook een van de redenen dat ik vorig jaar samen met drie andere collega’s de schouders eronder heb gezet om gezamenlijk in Den Haag maandelijks een informatie avond te houden over de mogelijkheden die netwerkmarketing bied. Mij heeft het heel veel gebracht en dat mag ik tijdens de volgende avond op 2 september aan alle gasten vertellen! Wat het eventueel voor jou kan doen dat kan alleen jijzelf bepalen. Tijdens deze avond geven we in ieder geval alle ins en outs en kan je tevens in gesprek gaan met collega’s die al jaren bezig zijn en collega’s die nog maar net gestart zijn. We hebben in Den Haag een hele fijne sfeer weten te creëren, laagdrempelig en lekker open. Iedereen is welkom en alles is vrijblijvend.

Wil je er 2 september graag bij zijn? Ik nodig je bij deze graag uit als gast dan kan je eens geheel vrijblijvend luisteren of het misschien ook jou wat te bieden heeft? Een ding is zeker het word sowieso weer een gezellige avond!

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?