);

Summertime…

Zomer, ik hunker er wel weer naar. Hoewel de temperaturen de afgelopen weken niet heel verkeerd waren, echter die regen…bah bah.

Ik merk het ook aan de kids, ze beginnen zich te vervelen, ze zijn graag buiten en dat kon nu toch net iets minder.

Gelukkig is de zomer volgens de berichten al weer in aantocht! Kunnen we nog even de laatste twee weken van de zomervakantie ervan genieten. Ik heb namelijk nog een paar leuke uitjes met de kids gepland waarvoor het toch echt goed weer moet zijn.

De afgelopen twee weken kon ik helaas weinig met ze doen. Door een val van mijn paard lag ik een beetje in de kreukels en moest ik even plat, gelukkig gaat het nu na een beetje radical selfcare weer helemaal prima!

Naast de verplichte rust ben ik vorige week maandag ook aan de C9 cleansing kuur begonnen, even mijn lichaam resetten met extra AloĆ«, de juiste supplementen en aangepaste voeding. Naast de nu al een aantal kwijtgeraakte kilo’s die mooi meegenomen zijn voel ik me vooral weer heel erg energiek en lekker! Vandaag zit ik op dag 8, dus nog 1 dag te gaan. Ik zal er binnenkort nog wel wat meer over vertellen!

p.s. deze toffe zomerse foto is van een binnenkijker die we al weer een hele tijd geleden maakten voor www.loveyourinterior.nl

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?