);

Passie

Mijn grootste passie is wel het helpen van anderen doormiddel van het inzetten van mijn creativiteit. Wat dat betreft ben ik echt super dankbaar dat ik mijn leven zo heb kunnen inrichten dat ik dat ook mag doen. Mijn opdrachtgevers van de Interieurstudio mag ik helpen door het creëren van een mooi interieur welke bij hun smaak en wensen past, mijn teamleden binnen de netwerkmarketing mag ik helpen met het creëren en realiseren van hun dromen en doelen en met regelmaat mag ik ook collega ondernemers helpen door samen te brainstormen welke route ze willen bewandelen, wat als ondernemer bij hun past en mooie plannen maken om dat te realiseren. 

Ondernemen is ontzettend leuk maar je moet wel uitkijken dat je bedrijf en dat wat je zo graag doet jezelf niet compleet in beslag neemt. Je moet je bedrijf zo inrichten dat je tijd houd voor de dingen die je graag doet, tijd voor je partner, tijd voor je kinderen en vooral ook tijd voor jezelf.

Als je werk doet waar je gelukkig van word en wat je passie is ervaar je veel meer vrijheid in je leven, maar dan moet je bedrijf natuurlijk wel lekker lopen en je niet volledig in beslag nemen!

Ik ben zelf ook door schade en schande wijzer geworden en heb door mijn brede interesse ook op veel vlakken ervaring op mogen doen. Heb geïnvesteerd in mezelf en werk dagelijks aan mijn persoonlijke ontwikkeling en mindset. Het is daarnaast ook heel belangrijk niet alleen 'in' je bedrijf maar vooral ook 'aan' je bedrijf te werken. Allemaal dingen die je zeker wanneer je nog niet heel lang zelfstandig ondernemer bent over het hoofd kunt zien en waar je jezelf in kunt verliezen.

Wil je ook graag eens een brainstormsessie met mij om samen 'aan' je bedrijf te werken en de dromen en doelen die jij voor ogen hebt? Neem dan gerust contact met mij op voor een 'Business Brainstorm on the Beach'.

  

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?