);

PRO interieurstyling cursus

Als er iets is waar ik het nieuwe jaar zin in heb is het het geven van de PRO intyerieurstyling cursus!

Eind januari start de eerste cursus voor iedereen die al heel lang droomt van een Job als interieur styliste.

Met de PRO interieurstyling cursus mag ik diegenen helpen eindelijk deze stap te maken. Of ze het er gewoon bij willen gaan doen naast hun huidige job en/of activiteiten of misschien zelfs wel fulltime?

Nu kunnen ze onder begeleiding de stap zetten om hier serieus mee aan de slag te gaan.

Met deze cursus leer je namelijk hoe je een goed plan kunt maken voor een opdrachtgever maar belangrijker nog hoe je ook aan de slag kunt gaan met je ‘eigen’ interieurstyling business!

Tijdens de cursus leren we je hoe je een goed interieurplan kunt maken voor jouw potentiële opdrachtgevers. Handige tips en trics hoe jij hun interieurstijl kunt analyseren en kunt vertalen naar een goed plan.

Maar belangrijker nog we gaan ook echt kijken wat er bij jou past. Wat wil jij? Wil je een extra inkomen verdienen? Of misschien wil je wel fulltime aan de slag kunnen als interieurstylist!? We gaan dus ook aan de slag met het opzetten van jouw business, wat wil je uitstralen en welke klanten wil je aantrekken, wat heb je allemaal nodig om te kunnen starten, wat voor tarief moet je nou hanteren en hoe weten de mensen jou te vinden?

Een heel vol programma dus!

Het programma bestaat uit 4 avonden van 3 a 4 uur waarbij we gezamenlijk de verschillende onderwerpen aan gaan pakken.

Iedereen krijgt 4 online opdrachten die je in kunt sturen en die besproken worden tijdens 4 online webinars (worden ook altijd opgenomen voor diegenen die er niet bij aanwezig kunnen zijn). En daarnaast krijg je twee coach sessies van een uur die je binnen een jaar in kunt zetten wanneer jij wilt. Zodat je 1 op 1 met mij kunt sparren over je plannen of bijvoorbeeld feedback kunt vragen op een ontwerp. Het is ook mogelijk de coachsessies samen te voegen naar een keer twee uur.

Naast dit al redelijke drukke programma is het ook heel belangrijk dat je voordat de cursus begint eigenlijk al een potentiele opdrachtgever vindt. Zodat je tijdens de cursus ook echt daadwerkelijk met een ‘echte’ opdracht aan de slag kunt gaan.

Dit hoeft natuurlijk geen ‘betaalde’ opdracht te zijn maar mag ook voor een vriendin, collega, familie of kennisje zijn. Het is wel belangrijk dat ze eerlijke feedback durven geven zodat je er naderhand ook daadwerkelijk wat aan hebt!

Superleuk en leerzaam dus en ik kan niet wachten om met iedereen te starten!

Wil je graag meer info? Stuur me dan gerust een berichtje of kijk even op www.loveyourinterior.nl daar vind je nog meer info en kan je je aanmelden.

Fijne kerst!

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?