);

Stil…..

Het is hier op mijn blog behoorlijk stil geweest.

Het was niet dat ik niks te vertellen of te delen had, echter had ik gewoon even geen zin om iets te delen.

In persoonlijke sfeer gebeurde er nogal wat onverwachts, daarnaast was en ben ik ontzettend druk met allemaal leuke projecten en spring ik momenteel behoorlijk bij met het lesgeven bij de Goudse manege omdat twee collega’s daar ziek zijn. Last but not least zit manlief ook weer in het buitenland dus de balans tussen alleen de kids en het huishouden runnen, drukte met projecten en het lesgeven geeft me momenteel niet de tijd, ruimte en de zin om veel te delen op mijn blog en social media.

Ik vind het delen heel erg leuk maar het is voor mij echt totaal geen prioriteit dus daarom ook iets wat ik dan als eerste laat vallen.

Wat door alles ook even op een lager pitje staat is mijn studie. Mijn plan was om eind september klaar te zijn maar ik doe er dus even wat langer over.

Door mijn brede interesse ben ik er altijd heel erg goed in om misschien soms even teveel hooi op mijn vork te nemen. Ik vind zoveel leuk maar vergeet vaak dat het leven soms ook met verassingen om de hoek kan komen kijken waardoor alles gewoon even anders loopt dan je gepland hebt en waardoor je even meer dan genoeg hebt aan alles wat er al is. Daarnaast onderschat ik ook altijd enorm wat de impact is zodra Erik weer in het buitenland zit, ik sta er dan toch letterlijk alleen voor en moet met de kids weer even een goede balans zien te vinden.

Het is in ieder geval nooit saai en ik mag van geluk spreken dat ik door mijn werk en alles wat ik doe ook de vrijheid heb de dingen te kunnen doen zoals ik ze wil doen. Dus ik mag zeker niet klagen!

Zodra ik weer meer tijd heb zal ik ook zeker weer meer gaan delen, er is ook genoeg leuks om te delen! Maar nu geniet ik vooral ook van de stilte en rust tussen alle hectiek door en dat doe ik dan het liefste zonder social media…

En ik schrijf wel dat ik geniet van de stilte maar eigenlijk luister ik het liefste naar Ludovico Einaudi

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?