);

Vibrate Higher Daily

Ik ben nooit echt een boekenlezer geweest. Als ik een pagina had gelezen dan wist ik onderaan al niet meer wat ik gelezen had. Niet bepaald handig en had er eigenlijk ook nooit echt het geduld voor. De boeken die ik sinds mijn twintigste heb gelezen zijn werkelijk op een hand te tellen!

Daar kwam vorig jaar met mijn opleiding tot Ayurvedisch therapeute al wel wat verandering in want tja die studieboeken moeten natuurlijk wel gelezen worden.

Onlangs heb ik echter zo’n 8 boeken besteld!!!!! Ja je het leest het goed in een gekke bui heb ik 8 boeken besteld. Geen fictie want daar ben ik niet zo van, ik kijk liever een goede film. Het zijn voornamelijk boeken gericht op inspiratie, gezondheid en het beste uit jezelf halen.

Ik zal de komende tijd een aantal van deze boeken delen want degene die ik tot nu toe gelezen heb daar ben ik super enthousiast over. Boeken die makkelijk weglezen en in overzichtelijke hoofdstukken zijn verdeeld. Want overzicht…I need that!

Maar het boek waar ik nu aan begonnen ben wil ik echt alvast graag met jullie delen. Een boek met een uitdaging, althans die uitdaging heb ik mezelf gegeven want het boek is Engelstalig. Het afgelopen half jaar heb ik steeds vaker internationale opdrachtgevers waar ik dus Engels mee spreek. Ik kan best een beetje Engels spreken maar vind het toch belangrijk om het nog beter te kunnen dus dan ook maar met een Engelstalig boek 🙂

Het is een super inspirerend boek! Veel te uitgebreid om hierover te schrijven, het is gewoon een echte mustreed. Heel inspirerend en verhelderend waar je ook staat in je leven. Daarnaast is hij ook mooi vormgegeven en staan er prachtige quotes in!

Ik kan inmiddels best om mezelf lachen want van totally not into books ben ik langzaam in een boekenwurm aan het veranderen. Hoe veranderlijk kan een mens zijn 😉


Een aantal van mijn favoriete boeken op de schouw in de woonkamer.
Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?