);

Who’s in?

Gisteren had ik een leuk gesprekje met een vriendinnetje in de Achterhoek. We concludeerden dat we allebei aan het dichtgroeien waren en dat onze kleding alles behalve lekker zat.

Het resultaat van veel thuis zijn, minder bewegen en stress door de situatie thuiswerken in combi met de kids en daardoor lekker snaaien.

Ik gaf aan na komende week het roer om te willen gooien, weer te starten met de C9 en weer meer te gaan bewegen.

S’ avonds besloot ik dat het stom was om nog een week te wachten! Waarom niet nu beginnen met meer te gaan bewegen?

Dus besloot ik te gaan lopen terwijl ik op dat moment duizenden excuses kon bedenken om het niet te doen.
Ik was moe, had hoofdpijn, moest me omkleden, geen conditie want nog herstellende, eigenlijk geen zin, het was een zooi in huis….etc etc

Toch deed ik het want ik groei dicht! Ja echt de kilo’s vliegen eraan! Ik beweeg dus veel minder dan ik normaal doe, want tja sportschool dicht. Ik ben hormonaal nog steeds uit balans, nog steeds snel vermoeid, eet veel meer nu ik thuis ben en met regelmaat toch meer stress ervaar want ik vind de combi fulltime thuiswerken, kids en huishouden best pittig op zijn tijd!

Maar de wens om niet dicht te groeien en om aan mijn conditie te werken is dus simpelweg groter dan al die excuses die ik ook kon bedenken. Ik ben dus gegaan!

En…. het was heerlijk, best zwaar want veel bulten op en af gelopen waarbij ik als een hijgende zeekoe boven kwam en toch steeds even bij moest komen….maar gelukkig liepen er geen andere mensen #luckyme. Ik voelde me zo trots en energiek naderhand! Echt heerlijk!

Dat je dan ook denkt van tjemig wat kan je het jezelf toch moeilijk maken, waarom heb ik dit niet eerder gedaan!?

Mijn oproep is nu: wie doet ermee? Wie gaat er vanavond mee wandelen? Niet echt samen natuurlijk want dat kan niet maar wel het gevoel van samen dat we toch samen de schouders eronder zetten om in beweging te komen! Samen fitter worden en mentaal ondersteunen, goed voor ons lijf zorgen en even lekker het hoofd leeg maken!

Who’s in!?
Ik post vanavond om 20.00 een berichtje op mijn Facebook pagina dat ik ga. Ik zou het superleuk vinden dat iedereen die mee doet een reactie plaatst met foto dat je mee doet!
Zou zo tof zijn om samen in beweging te komen!
#startmoving #walktheearth #whosin

Onderstaande tekst vond ik op Pinterest en vind ik hier eigenlijk best heel mooi bijpassen.

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?