);

Wereld kantoor

Sinds we verhuisd zijn heb ik de beschikking over een fantastisch kantoor. Een hele mooi grote lichte ruimte met Balkon!

Ik vind het echt een hele fijne plek om te werken, ik heb er mooi licht voor alle materialen die ik voor de ontwerpen gebruik, de ruimte is groot genoeg om cursussen te geven en super om met teamleden te sparren over hun plannen.

Het kantoor is nog niet helemaal af, er moet nog best wat gebeuren. Er moeten nog gordijnen komen, mijn Stylepadwand en visionboards moeten nog opgehangen worden maar dat komt allemaal wel.

Wat ik al wel heb hangen is mijn wereldkaart. Ik vind het altijd belangrijk mijzelf te omringen met spullen die mij inspireren en motiveren voor mijn werk en voor mijn ontwikkeling.

Ik houd enorm veel van reizen, heb ook het geluk dat ik al best veel van de wereld heb mogen zien. Ben echt een liefhebber van zon, zee, strand en cultuur! Geen mega toeristische trekpleisters, het liefst zo dicht mogelijk bij de bevolking van het betreffende land waar ik verblijf.

Op mijn wereldkaart heb ik mijn reisdoelen voor het komende jaar aangegeven, een super reminder waarvoor je aan het werk bent, het geeft mij een soort van richting. Voor de netwerkmarketing werk ik samen met een bedrijf waarbij ik mij jaarlijks kan kwalificeren voor verschillende reizen, ook deze staan aangevinkt! Want hoe tof is het als je ' betaald' of vakantie mag! Daar wil ik wel iedere dag aan herinnerd worden!

Mijn wereldkaart komt van wereldkaarten.nl en is de kurk versie met wit. Maar er zijn nog veel meer leuke varianten! Voor onze middelste overweeg ik de wereldkaart op canvas te bestellen, hij heeft ook al een wereldbol en vind het vooral heel interessant om uit te zoeken waar welke dieren leven.

Zodra mijn kantoor verder af is laat ik snel een keer de rest van de ruimte zien!

 

p.s. check mijn Instagram account om kans te maken op een kadobon ter waarde van 25,-!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?