);

Bodyscan

Onlangs heb ik een Bodyscan laten uitvoeren. Door mijn achtergrond en opleiding weet ik veel over hoe je lichaam werkt en kan ik daar zelf behoorlijk mijn weg mee vinden. Maar na mijn miskraam, operatie en alles eromheen bleef ik zwaar vermoeid. Als ik een uur wat had gedaan moest ik minimaal een uur bijkomen. Mijn stofwisseling liep maar niet lekker en mijn huid ging er alsmaar slechter uitzien. Daardoor was ik helemaal even kwijt waar ik nu zelf moest beginnen en welke weg ik moest bewandelen. Want van alles wat ik deed had ik het gevoel dat het geen of weinig effect had.

Een hele goede reden dus om mezelf eens goed te laten checken. Ik sta goed in contact met mezelf en leef al heel erg gezond maar ik kan natuurlijk niet naar binnen kijken.

Dus had ik een afspraak gemaakt bij Gerrine voor een Bodyscan.
Een bodyscan is als een APK-keuring voor je auto. Het brengt je gezondheid in beeld. Hoe? Via een uniek meetsysteem, ontworpen en ontwikkeld in Zwitserland, maar sinds 1993 werken ook artsen en therapeuten in Europa met dit systeem. Het meetsysteem meet op nauwkeurige en veilige wijze de energetische structuren van het lichaam. Dit gebeurt door middel van elektromagnetische frequenties die het lichaam doorgezonden worden. Op die manier kan je dus exact zien wat er in je lichaam uit balans is en hoe je bijvoorbeeld ook op bepaalde voedingstoffen reageert.

Het resultaat was bizar. Zoals ik al vertelde sta ik best wel heel erg goed in contact met mijn lichaam. Ik moest vantevoren wel een intake formulier invullen maar toch wist Gerrine dingen te benoemen waarvan ik zelf al wel wist dat ze er zijn maar die niet op het intake formulier genoemd werden. Ongelofelijk gewoon en heel gaaf dat dit dus gewoon kan!

Het mooie is dus nu dat ik daar dus heel gericht mee aan de slag kan!

Wat er bij mij onder andere naar voren kwam is dat mijn hormonaal systeem en immuunsysteem niet goed samen werken. Door afvalstoffen in mijn lichaam werken mijn spieren niet goed samen met mijn spijsverteringssysteem. Ik kan mijn koolhydraten en eiwitten niet goed verteren en dit komt onder andere door een overgroei van de verkeerde maagbacterie. Mijn darmflora is niet in balans, waardoor er veel mis gaat in vertering en opname. En in mijn lymfe door het hele lichaam zitten heel veel afvalstoffen.

Een flinke lijst dus (en dan heb ik hem nog ingekort en samengevat). Nu ben ik dus al een week aan de slag met deze punten doormiddel van de juiste voeding, supplementen en beweging! En het is al een verschil van dag en nacht! Ik heb meer energie, minder last van gewrichten en spieren en voel me meer in balans!

Wat ook heel fijn is is dat het nu zwart op wit staat. Ik weet wat ik moet doen om het te verbeteren, voel al direct verbetering en dat motiveert enorm. Om mijn afvalstoffen in mijn lymfe af te voeren heb ik bijvoorbeeld een trampoline aangeschaft waar ik 1 tot 2 keer daags 10 minuten een workout op doe. Ik ben direct op advies gestart met het doen van de C9 (kwam goed uit want ik was het al van plan), deze zorgt even voor een goede reset voor je darmen en stofwisseling. Ik gebruik nu helemaal geen zuivel meer. Hoewel ik al geen melk dronk, was het moeten missen van kwark en zo nu en dan kaas wel even een domper. Maar omdat het duidelijk naar voren kwam dat ik er niet tegen kan heb ik het er wel voor over. En eet volledig gluten vrij!

Dus motivatie alom en heb er zin in om er verder mee aan de slag te gaan! Ik zal binnenkort nog meer delen over dit proces!

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?