);

Complimenten

Complimenten, kan jij ze goed ontvangen?

Voor veel mensen is het moeilijk een compliment te ontvangen. Vaak doen we het al snel af met een maar. In plaats van even erbij stil te staan, te voelen, ervaren en te ontvangen.

Wat zijn we toch streng voor onszelf!

En geef jij zelf ook wel eens een compliment aan iemand? Of is veel toch vanzelfsprekend?

Een van mijn goede voornemens is om vaker een complimentje te geven, als iemand een mooie bril draagt, er stralend uit ziet, aardig is of misschien iets liefs voor mij heeft gedaan. Maar ook de ‘gewone’ dingen, de dingen die eigenlijk zo vanzelfsprekend zijn. Want zijn die wel zo vanzelfsprekend?

Ik vind dat we best vaker wat liever voor elkaar mogen zijn, tegen iedereen dus ook een vreemde op straat. Als iedereen nou eens wat meer liefde zou geven aan elkaar door het geven van een complimentje?

Als ik zomaar een complimentje ontvang, erbij stil sta en hem echt ontvang dan kan ik daar de hele dag van gaan stralen. Hoe mooi is dat! Dat je dat bij iemand teweeg kan brengen!

En nu een complimentje voor jou! Ja jij, jij die de moeite heeft genomen mijn blog te lezen. Ongeacht wat je ervan vind, vind ik het fijn dat je het leest. Ik geef met mijn blog een kijkje in mijn leven, best persoonlijk soms. Maar mijn doel hiermee is om een klein beetje het verschil te maken. En als jij na het lezen van deze blog wat vaker complimentjes geeft en als je er zelf eentje krijgt deze ook echt bewust ontvangt? Dan is mijn missie geslaagd!

Nogmaals dankjewel en ik wens jou een heel mooi weekend!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?