);

Samenwerken?

Het nieuwe jaar is al weer bijna een maand onderweg. Een mooie tijd om de balans op te maken en te kijken wat je dit jaar nou echt wilt bereiken en of je al op de goede weg bent.
 
2019 staat voor mij in het teken van nog meer tijd en vrijheid creëren. Tijd voor mezelf maar ook voor mijn gezin. En de vrijheid om heel veel tijd op het strand te kunnen doorbrengen, te kunnen reizen, nog meer mensen te kunnen helpen en mezelf op persoonlijk vlak nog verder te kunnen ontwikkelen.
 
Welke doelen heb jij? Wat zou jij het allerliefste willen in jouw leven? Waar zou jij graag tijd voor willen hebben?
Maak een plan en ga kijken hoe jij je doelen kunt bereiken.
 
Een van mijn doelen van dit jaar is nog meer mensen te mogen helpen, helpen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, helpen met het creëren van een extra inkomen en het helpen met het behalen van hun doelen.
 
Dit is een van de redenen dat ik sinds 1,5 jaar naast mijn werk als interieurontwerper/productdesigner samenwerk met het in 2018 verkozen tot beste netwerkmarketing bedrijf; Forever Living products.
Forever Living ontving deze award van een onafhankelijke wereldwijze jury met een cijfer van 9,9 voor onder andere beste marketingplan en verdienmodel en beste producten.
Dit marketingplan was voor mij ook een van de redenen naast de mooie producten om met Forever te gaan samenwerken. Om op deze manier naast mijn drukke job een passief inkomen te genereren die mij meer vrije tijd kon geven en dus tijd met mijn gezin kon geven.
In februari heb ik tijd om met 5 mensen intensief aan de slag te gaan om hen ook alles te leren over netwerkmarketing, hoe je kunt samenwerken met dit mooie bedrijf en de mogelijkheden die het jou kan bieden.
 
Netwerkmarketing is zeker niet voor iedereen, maar wel voor diegene die een duidelijk doel voor ogen hebben, ondernemend zijn, een positieve visie hebben, open-minded en gemotiveerd zijn. 
Herken jij jezelf daarin en wil jij met mij samenwerken? Stuur mij dan een berichtje met jouw motivatie en wie weet nodig ik jou uit voor een van de infosessies bij mij thuis.
Daarbij maakt iedereen die in februari en maart met mij gaat samenwerken naast alles wat netwerkmarketing je al gaat bieden aan persoonlijke ontwikkeling, een extra (passief ) inkomen en alle andere extra vanuit Forever ook nog eens kans op een geheel verzorgd weekend in Den Haag met hotelovernachting! Dus hoe tof is dat!
 
Gezamenlijk kunnen we hele mooie dingen creëren, laat je niet uit het veld slaan als het even tegenzit, houd vast aan je doel en ga voor het leven van je mooiste leven!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?