);

Een kadootje voor jou!


Ik ga alweer bijna richting de 40. Heb er serieus geen problemen mee, vind het eigenlijk wel leuk. Heb ook zeker geen moeite met ouder worden maar het verouderen wil ik het liefst wel zo langzaam mogelijk doen.

Daarvoor gebruik ik onder andere onze INFINITE serie met cleanser, serum, dag&nacht creme en supplementen 

Maar ik ben ook een enorme fan van ons Marine masker. Voor mij een wekelijks verwen momentje!
Het Marine Masker reinigt, verzorgt en beschermt de huid en biedt een effectieve verzorging voor de veeleisende huid van gezicht, hals en decolleté. De huid wordt diep gereinigd en in balans gebracht, door de toevoeging van natuurlijke mineralen uit zeekelp en algen. Algen-extracten dragen bij tot versteviging en extra veerkracht van de huid. Daarnaast wordt de huid gehydrateerd en gevoed met aloë vera-, honing- en komkommer-extracten. 

Wil jij dit masker heel graag een keertje proberen? Dan krijg je van mij dit selfcare momentje thuis gestuurd en doe ik er ook onze fijne Exfoliator bij. Zodat je je gezicht eerst een fijne scrub beurt kunt geven om vervolgens heerlijk van het masker te kunnen genieten!

Om dit selfcare geniet momentje thuis te ontvangen moet je mij even een mailtje sturen met je adres gegevens en dan komt het naar je toe! 
Mailen mag naar info@mignonvandebunt.com

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?