);

Happy New Year!

Happy New Year!

Wow wat is 2018 toch snel gegaan. Echt niet normaal en wat is er toch veel gebeurd en veranderd in 2018.

Om nog heel even terug te blikken was de grootste verandering misschien wel onze verhuizing van de Achterhoek naar Den Haag. Wat heerlijk om zo dichtbij de stad, het bos, de duinen en het strand te wonen! Echt een kadootje!

Maar de belangrijkste verandering was voor mij toch echt wel op persoonlijk vlak. Door het verhuizen kwam ik mijzelf op emotioneel vlak even behoorlijk tegen. De eerste maanden na de verhuizing waren voor mij persoonlijk een emotionele rollercoaster, niet omdat ik het verhuizen niet leuk vond maar doordat ik alle emoties weg had gedrukt van alles wat ik in mijn jeugd en de jaren daarna had mee gemaakt. Ik had een enorme muur om mij heen gebouwd en gevoelens lekker veilig weg gestopt om maar niet meer gekwetst te kunnen worden. Dat werkte prima voor mij, maar toen het niet meer nodig was liep ik zelf emotioneel even helemaal vast. Ik kwam na aanleiding van een post die ik las op social media in contact met Bastiaan van Een Moment voor Jezelf en besloot met hem een traject in te gaan.

Wat was het fijn om eindelijk alles los te kunnen laten, heel veel tranen, heel veel verdriet maar het voelde zo OK! Als je op welke manier dan ook wat te verwerken heb dan gun ik jou dit ook!

Het gaf een enorme shift bij mezelf en het maakte mij nog meer duidelijk wat ik nu graag met mijn leven wil doen, wat ik wil betekenen, wat ik wil leren en welk verschil ik wil maken. Een hele fijne ervaring!

Daarnaast heb ik afgelopen jaar zoveel leuke super lieve inspirerende nieuwe mensen leren kennen met ieder hun eigen verhaal! Het is heerlijk om je passies te delen, samen te sparren, brainstormen en alle struggels waar we soms mee dealen te mogen delen,

Ik heb me in geen tijden meer zo vrij gevoeld als wat ik nu ervaar.

Daarbij iedere dag dat mogen doen wat me gelukkig maakt, werken aan mijn mooie bedrijf en fantastische projecten, een fijn team opzetten binnen netwerkmarketing, ambitieuze mensen mogen ondersteunen met hun doelen en dromen en daarnaast veel tijd de liefde van mijn leven, mijn gezin!

Dus hoewel 2018 een emotioneel zwaar jaar was, was het voor mij vooral ook een emotioneel bevrijdend jaar!

Voor 2019 weet ik ook al precies welke richting ik uit wil, wat ik wil bereiken en hoe ik dat wil doen.

Ik maak sowieso ieder jaar een plan met doelen waar ik vervolgens naar toe werk. Dit geeft zoveel richting en werkt heel erg prettig.

Wat die plannen en doelen zijn zal ik in een andere blog vertellen.

De kernwoorden voor 2019 zijn in ieder geval: Liefde, Doen, Vertrouwen, Balans

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?