);

Vrouwen power!

Ik schreef al eerder dat ik in 2018 zoveel mooie, lieve, inspirerende mensen heb ontmoet.

Een daarvan leerde ik kennen tijdens het Flavourites Live event in november waar we stonden met Love Your Interior.

En ik ga nu waarschijnlijk een onderwerp aankaarten waar veel vrouwen zich misschien ietwat awkward door zullen voelen maar wat zo belangrijk is om daar gewoon open over te zijn.

Ik leerde Heleen kennen van Loving Lace. Loving Lace is een webshop met erotische producten om jouw vrouwelijkheid te vieren!

Soms ontmoet je mensen die echt een lichtpuntje zijn, zo stralen ze. Heleen is ook zo’n vrouw, vol overtuiging volgt ze haar missie om vrouwen in hun kracht te zetten. Een warme persoonlijkheid die meteen vertrouwd voelde.

En dat is zo ontzettend fijn! Want de producten die ze verkoopt zijn natuurlijk ook heel vertrouwelijk en zeker niet iets wat je bij de Supermarkt op de hoek koopt. Wij vrouwen mogen, nee moeten  genieten van onze seksualiteit met maar ook zonder partner! En Heleen heeft daar haar missie van gemaakt met haar producten en de Blogartikelen die ze schrijft.

En zoals ik al eerder schreef was 2018 een jaar voor mij vol veranderingen, het verwerken van het nodige wat ik heb meegemaakt. Geheel tegen mijn verwachting in ontdekte ik door het traject waar ik in zat dat ik op dit vlak behoorlijk wat blokkades en gevoel had uitgeschakeld. Logisch als ik terugkijk wat er er allemaal gebeurd was, maar geen idee dat ik dat nog emotioneel op te ruimen had. Het was dus ook een ware ontdekkingstocht terug naar mijzelf, om van mijn hoofd terug naar mijn gevoel te gaan en mij weer open te stellen.

Je kunt je misschien voorstellen dat dat ook een boost in onze relatie gaf. En we hadden het daarvoor zeker al fijn samen. Ik heb me bij een partner nog nooit zo veilig gevoeld maar ik weet nu dat het nog mooier kan zijn. En waarom samen niet op onderzoek uitgaan, het leven is te kort om niet te mogen genieten van je lichaam en je seksualiteit.

En hoe bijzonder is het dan, dat je een vrouw ontmoet die daarvan haar missie heeft gemaakt!

Voor mij was het echt een kadootje,  iemand met wie je je verhaal kunt delen, een luisterend oor en een vertrouwd en prettig advies.

Ik ben daar oprecht heel erg dankbaar voor!

2 Reacties

 1. januari 9, 2019 / 7:40 pm

  Lieve Mignon,
  Wat lief dit! Ik ben helemaal in de wolken van dit bericht. Jouw verhaal raakte me enorm, zoals je weet en ik ben ontzettend dankbaar dat je zo openhartig was tijdens Flavourites live, Ik vind je een fantastische vrouw en ik ben enorm blij dat je zo geniet nu. Heel dierbaar. Voelt alsof ik je al jaren ken, dank je wel.
  Liefs, Heleen

  • admin
   Auteur
   januari 15, 2019 / 6:28 pm

   Superlieve woorden! Dankjewel 🙂 We moeten maar snel een keer een bakje thee doen 😉 X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?