);

It’s my birthday!

Yes it’s my birthday! 40 lentes jong, bizar eigenlijk hoe snel het allemaal gaat. Ik vind het helemaal niet erg om 40 te worden maar heb met mezelf wel de afspraak gemaakt dat ik op mijn veertigste het fitst ever wil zijn!

Ik loop al sinds mijn 25e met een auto-immuun ziekte te stoeien die mij behoorlijk wat uitdagingen heeft bezorgd. Dat is dus al weer 15 jaar geleden. Een zoektocht van 15 jaar wat het beste voor mij werkt en hoe ik mezelf het meest optimaal kan ondersteunen.

Het veranderd ook, ieders gezondheid is onder invloed van externe en interne factoren. Die van mij dus ook. Daarnaast is er ook steeds meer kennis en heb ik me de afgelopen jaren steeds meer en meer verdiept en leer ik nog iedere dag bij.

Onlangs heb ik nog een bodyscan laten maken dat je hier kon lezen en het is bizar wat het me nu al gebracht heeft. Ik voel me momenteel zo energiek, zo heb ik me de afgelopen 15 jaar niet meer gevoeld! Bizar gewoon! Nu had ik begin dit jaar ook wel een flinke optater gehad. Dat heeft mijn lijf ook echt niet veel goeds gedaan. Dus het was even zoeken om mijn lijf weer op het rechte pad te krijgen.

Nu ben ik voor mezelf op een missie om mijzelf het meest fit dan ooit tevoren te voelen….en dat is best een uitdaging aangezien ik voordat ik ziek werd topfit was, 5 dagen per week in de sportschool te vinden was, meerdere paarden per dag reed en eigenlijk altijd wel in beweging was.

Maar we zullen het gaan zien! Ik heb er vertrouwen in dat ik met de juiste voeding, de juiste producten uit ons eigen FIT programma en de juiste beweging het resultaat ga behalen wat ik voor ogen heb. Ik wil gewoon heel graag een fitte mama zijn die voldoende energie heeft om haar bedrijven succesvol te runnen en in haar vrije tijd lekker actief met haar gezin kan zijn en de dingen kan doen die ik graag wil doen! Dat zou mijn beste verjaardags kado ever zijn!

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?