);

Rock Your Crystals

Onlangs schreef ik al dat ik een heel aantal boeken had aangeschaft waar ik zelf super enthousiast over ben!

Dit is ook een van die boeken. Ik gebruik zelf al een hele tijd kristallen bij mijn meditaties, intenties en andere selfcare momentjes.

Via Instagram ben ik op een gegeven moment Hanneke gaan volgen, de founder van Rock Your World en zij schreef vorig jaar het boek ‘Rock your Crystals‘.

Een heel mooi overzichtelijk boek met uitleg over hoe je 50 verschillende kristallen kan inzetten in je dagelijkse leven. Het boek staat vol met selfcare tips en inspiratie!

Ik vind het een heel waardevol boek voor als je al met kristallen werkt of van plan bent er wat mee te gaan doen. Want kristallen zijn niet alleen heel mooi om te zien ze hebben allemaal ieder voor zich ook nog eens hun eigen kracht en werking.

Mijn persoonlijke favorieten zijn de Rozenkwarts, Citrien en de Celestien. De Celestien staat voor Intuïtie en zuiverheid, de rozenkwarts voor liefde, compassie en tederheid en de Citrien voor Energie,Overvloed, Geluk en Blijdschap.

Van de Celestien heb ik een hele mooie grote steen naast mijn bed liggen en de Rozenkwarts ligt beneden in de woonkamer, hiervan heb ik verschillende. Het is ook een favoriet kadootje voor mij om te geven aan vriendinnen die soms net even wat liever voor zichzelf mogen zijn of die door een bijzondere fase in hun leven gaan.

De Celestien draag ik eigenlijk altijd bij me want mijn oorbellen zijn daarvan gemaakt, daarnaast heb ik ook een armbandje met een Citrien eraan en ook nog een losse steen die ik bij me draag bij spannende of belangrijke afspraken of ik leg hem bij mijn toetsenbord in de buurt wanneer ik net even een beetje meer zelfvertrouwen nodig heb om een klusje te klaren.

Mijn kids hebben allemaal een Amethist uitgezocht, deze ligt bij ze naast hun bed en werkt beschermend en kalmerend. Daarnaast is de Rock Your night spray ook hun favoriet. Hier zit onder andere ook de Amethist in en etherische olie van lavendel dat rustgevend helpt dus goed voor het slapen gaan.

Het gebruik van stenen word ook nog wel eens als iets vaags ervaren of als zweverig. Voor mij werkt het in ieder geval en of het dan tussen de oren zit of niet dat maakt dan eigenlijk helemaal niet uit, toch?

Share:

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?