);

Keuzes maken

Keuzes maken, het klinkt zo eenvoudig maar het is alles behalve dat. Op de een of andere manier heeft iedereen altijd het idee dat je keuzes moet maken die jouw omgeving goedkeurt en met je omgeving bedoel ik je familie, vrienden, kennissen collega's etc.

Daardoor maken we heel vaak keuzes waar we zelf niet 100% achter staan maar waarvan we denken dat het van ons verwacht word. 

Het is ook behoorlijk lastig om echt trouw aan jezelf te blijven, je wilt immers niemand kwetsen en de mensen om je heen gelukkig maken.

Maar ik ben er zo van overtuigd dat jij je keuzes moet baseren op dat wat jij wilt, het is jouw leven en die moet je leiden zoals jij die wilt leven. Laat je niet leiden door de verwachtingen van de mensen om je heen, blijf trouw aan jezelf.

Ik weet dat ik een veel leukere moeder en echtgenote ben als ik mijn keuzes maak gebaseerd op dat wat ik wil. En natuurlijk moet het niet zo zijn dat je daarmee je verantwoordelijkheden opzij zet en geen rekening hoeft te houden met de dierbaren om je heen. Maar blijf niet hangen in de dingen die je eigenlijk niet wil.

Ik kwam deze quote al een hele tijd terug tegen op Pinterest en ik vind dit zon krachtige affirmatie. Het leven is te kort om er zelf niet je mooiste leven van te maken, dus doe er alles aan om dit ook daadwerkelijk te creƫren.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?