);

Bezoek Botanische tuin Dallas

Onlangs was ik op een werkvakantie naar Dallas en had ik naast een drukke agenda gelukkig ook ruim de tijd voor het opdoen van inspiratie.

Nu is Dallas Texas nou niet meteen een plek waar je aan veel groen denkt, althans dat beeld had ik. Ik verwachte vooral veel woestijnachtige vlaktes met hier en daar een cactus. Niet geheel de realiteit want naast inderdaad de droge stoffige zandvlaktes was er ook heel erg veel groen en een aantal hele mooie parken.

Zo bezocht ik een prachtige Botanische tuin met geweldige oude kassen vol met cactussen en de mooiste kamerplanten!

Het toepassen van veel groen in je huis blijft een hot item, naast dat het mooi staat en veel sfeer geeft is het ook nog eens goed voor je gezondheid, dubbel winst dus!

Voor mij was het dus een enorme inspiratie, het probleem is echter dat ik niet bepaald groene vingers heb. Ik houd van planten maar hoeveel en wanneer ik ze water moet geven is en blijft een dingetje. Gelukkig had ik onlangs een hele leuke afspraak met iemand die daar een geweldige oplossing voor heeft, eentje waar zeker iedereen zonder groene vingers op zit te wachten! En heb je wel groene vingers dan wil je het ook zeker niet missen! Maar daarover binnenkort meer! So stay tuned!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Zoek je iets?